docent1

docent2

DOCENT

Mijn naam is Aico Dinkla (1974), yogadocent en kunstenaar. Ik ben geboren in Colombia en opgegroeid in Nederland. Mijn adoptie was het begin van mijn spirituele weg. De zoektocht naar mijn biologische moeder, symboliseerde de zoektocht naar mezelf. Een weg vol tegenstrijdigheden, van verdriet en eenzaamheid maar ook  de verwondering. De schoonheid van het leven met al haar bijzondere ontmoetingen. Het uiteindelijk leren omarmen wie ik ben. Het mogen zijn.

Als kind las ik de spirituele boeken van mijn moeder en leerde zij mij bewust te ademen. In mij is er altijd het diepe verlangen of zelfs weten geweest, dat ik dit pad zou gaan bewandelen. Rond mijn 25e ging ik met het idee van niet lenig genoeg te zijn naar mijn eerste yogales. Ik heb verschillende vormen van yoga beoefend, maar miste de spirituele verdieping. Uiteindelijk kwam ik in aanraking met Transformatieve/ Chakra Yoga, deze vorm van yoga opende mijn hart. Het was mogelijk om mijn oude verdriet en gedachten te transformeren naar liefde. Vanuit mijn kracht, in het hier en nu te zijn. Yoga gaf mij het gevoel van thuis komen. In mijn hele leven had ik dit nog nooit ervaren. Een magisch gevoel wat zorgde voor de ommekeer. Ik besloot mij in deze vorm verder te ontwikkelen en te specialiseren.

Na een succesvolle carrière in de mode en kunst heb ik het roer omgegooid. Mijn etage werd omgetoverd tot kleine yoga studio. Het stressvolle en kleurrijke verleden verruilde ik voor een witte en serene ruimte. Het bijzondere is dat alles nu samen komt, niets is voor niets. Je kunt iedere dag, je eigen verhaal schrijven. Zo leef ik inmiddels als stadsyogi, op mijn wollen yogamat met iMac. In mijn Blog deel ik persoonlijke ervaringen en geef ik meer achtergrond informatie over yoga.

Met veel passie en toewijding geef ik sinds 2007 yogales. Via deze weg help ik de ander en mezelf herinneren, dat liefde de universele verbinding is.

Ik heb diploma’s tot yogadocent behaald bij de volgende scholen:
• de drie-jarige Transformatieve Yoga opleiding bij Ganga Hoogendoorn (Sai Mithra, te Amsterdam)
• de Yin Yoga opleiding (de Nieuwe Yogaschool, te Amsterdam).
• Daarnaast volg ik regelmatig workshops en cursussen

logo-aico