Mithran; very friendly, loving, unconditional love towards the nature, sun.

Ik kreeg deze spirituele naam van de verlichte ‘Devi Amma‘ in India. Mijn studio draagt nu deze naam. ( in mijn blog onder het kopje ‘persoonlijk’, kun je meer lezen over het verhaal achter de naam ) Je bent van harte welkom. Er is plaats voor maximaal 5 mensen per les. Er zijn yogamatten, meditatiekussen, bolsters, dekens, riemen en blokken aanwezig.

Mijn huis blijft transformeren, eerst atelier, daarna fijne woonkamer en nu yoga studio. Vanwege de kleinschaligheid wil ik je vragen om mij te berichten indien je een les wil volgen.Yoga is iets persoonlijks en belangrijk te ervaren of deze vorm bij je past.

Ik maak geen reclame en de mensen weten mij vaak via via te vinden. Een fijne groep leerlingen die trouw iedere week naar de les komen. Daarnaast is er ook een groep ZZP-ers, die ik indien nodig, buiten de vaste tijden les geef. Ik voel me een gezegend mens om op deze manier les te kunnen geven en ben ontzettend dankbaar voor het vertrouwen en de mooie ontmoetingen die we hier met elkaar delen.

Je bent hier altijd welkom.

amenu-new-lessen