aico-final-backend

YOGA

Transformatieve Yoga, Yin Yoga en Chakra Yoga zijn de yogavormen, die ik op mijn manier uitdraag. Het zijn vormen van Hatha Yoga, die elkaar prachtig aanvullen en waarin veel ruimte is voor verdieping en verstilling. De lessen bestaan uit een combinatie van yoga houdingen, chakra bewustwording, ademhalingstechnieken, mantra zingen, meditatie en ontspanning.

Tijdens de les blijf je langere tijd in één houding. De verstilling die hierdoor ontstaat maakt je bewust van je lichaam, je ademhaling, je gevoelens en gedachten. Je leert om rustiger en dieper te ademen en volledig aanwezig te zijn in het moment. Op dit punt verkennen we de grenzen van onze weerstand, vanuit veiligheid en ontspanning. Verstilling kan confronterend zijn en emoties en blokkades naar boven brengen. Deze proberen we te observeren zonder oordeel. De kunst van het loslaten. Wetende dat alles continu verandert. Al het streven loslaten en accepteren wie je bent. Het bewust ademen werkt ontspannend en geeft enorm veel ruimte en helderheid. Uiteindelijk zul je ervaren, dat je steeds stiller wordt en terugkeert naar je ware zelf. Liefde.

Mijn manier van lesgeven kenmerkt zich door veel persoonlijke aandacht en de kleinschaligheid.(max 5 mensen per les) Met goede begeleiding en correcties. Ieder lichaam is verschillend en indien nodig pas ik de les aan of zoeken we naar alternatieve houdingen. Zo werkt ieder binnen zijn of haar proces. Je kunt ieder moment instromen. De lessen zijn zowel geschikt voor beginners als gevorderden. Graag wil ik benadrukken dat het in mijn lessen niet gaat over hoe lenig je bent. Het belangrijkste is om de yoga te ervaren.

Je bent van harte welkom.